Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme slyšeli, že předloňská Česká Miss Gabriela Franková (30) přibrala tak, že se na přehlídce v Brně nemohla vejít do modelů, které pro ni připravili podle jejích už neaktuálních mír, nechtělo se nám tomu věřit. Ale na vlastní oči jsme se přesvědčili, že fáma nelhala.

Ještě než jsme zapnuli kameru, sama nám ve Špindlerově Mlýně, kam vyrazila na ski opening, přiznala, že má nahoře tři kila. Zní to jako nic, ale pro představu - jde vlastně o dvanáct kostek másla. Pro normální holku to není žádná tragédie, ale v modelingu se každé kilo navíc počítá.

"Já to na sobě moc nevidím. Měla jsem toho v poslední době moc, hlavně ve škole, tak jestli se vám to zdá, je to možné. Ale pokud jde o tu přehlídku, tak jsem se do šatů vlezla úplně v pohodě. Takže bych to nedramatizovala," tvrdila nám.

Gábina si do Špindlu vyrazila na snowboard s partou kamarádů. Na svahu ale byla jen dopoledne, když bylo málo lidí. "Nerada jezdím, když je na svahu hodně lidí, zvlášť dětí. Jezdím bezpečně, snažím se jim vyhýbat, ale není to úplně příjemné," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám