Hlavní obsah
Článek

Každý rok se opakuje pořád ta stejná písnička. Pokaždé, když se koná soutěž krásy Česká Miss, má většina partnerů krásných vítězek poměrně malou šanci na to, že s nimi jejich půvabná misska zůstane i po skončení soutěže.

V posledních letech se ale situace obrací k lepšímu. Láska kvete zejména vítězkám ročníku 2013. Jak Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34), tak Česká Miss Earth Monika Leová (32) totiž po svém boku mají pořád stejného muže jako před začátkem soutěže. Obě dvě krásky jsou navíc zasnoubené a brzy se u nich můžeme těšit na veselku.

O rok později to královně krásy Gabriele Frankové (30) sice nevyšlo a po pár měsících se s přítelem rozešla, ale zato se v lásce daří třetí nejkrásnější dívce roku 2014 Nikole Buranské (31), která dodnes žije s fotbalistou dánského týmu FC Midtjylland Filipem Novákem.

A celkem úspěšný je, co se týče vztahů, i loňský ročník soutěže krásy. Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (31), která dnes odevzdá korunku své nástupkyni, však měla namále.

S přítelem, taktéž fotbalistou, Jakubem Horou, si prošli partnerskou krizí, kterou ale naštěstí vyřešili a dnes opět vrkají jako dvě zamilované hrdličky. Stejný přítel zůstal i po boku České Miss Earth 2015 Karolíny Mališové. Všechny zmiňované missky by tak v sobotu večer mohly dát svým nástupkyním recept na stabilní dlouhodobý vztah. Pokud o to ovšem nové vítězky budou stát...

Reklama

Další články

Načítám