Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriele Frankové (30) sobotním večerem skončilo kralování. Česká Miss 2014 ale byla ráda, že si konečně může missí večer užít. "Holkám to moc přeju. Zažívala jsem to minulý rok, vím, jak se cítí. Dnešní večer si konečně užiju, ten loňský jsem prožívala ve velké euforii, nic si z něj vlastně nepamatuji," řekla Super.cz Gábina, která zářila v rudých šatech návrhářky Miriam Janásové.

A byly hodně odvážné. Gabriele odhalovaly její přírodní čtyřky a měla co dělat, aby je udržela skryté. "Je to hodně rafinované. Jsou na zip a můžu si ho posouvat, kam až chci. Klidně k pupíku. Je to ale šikovně rafinované. Mám to tam secvaknuté pro náhodné vtipálky. Kdyby mi to chtěl někdo stáhnout, nemá bez mého svolení šanci," upřesnila Franková.

České Miss 2014 zatím vydržel vztah s přítelem Romanem. I když o něm řada lidí mluví jako o hulvátovi, který se ke Gábině chová katastrofálně, zatím jim to prý klape. "Jsem vděčná mému příteli, že měl trpělivost, jezdil za mnou do Prahy, snažil se být co nejvíce se mnou, byl mi oporou. Bylo to někdy dost náročné, nebyl to jednoduchý rok, a tak jsem ráda, že jsme to zvládli," dodala Franková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám