Hlavní obsah
Článek

Myslíte, že se šlechtí hodiny, aby jim to večírcích slušelo? Když jsme se spolu s kráskami Gabrielou Frankovou (30), Terezou Budkovou a Monikou Leovou (32) vypravili do Nízkých Tater, holky to měly dost na háku. Na párty po zahájení jarní lyžařské sezóny se dokázaly nachystat za rekordně krátkou dobu.

"Dneska to fakt bylo pět až deset minut. Jindy to trvá déle, protože u toho dělám milión věcí, ale dneska byl čas omezený, protože jsme seděly moc dlouho na baru a přišly jsme i pozdě ze svahu. Trochu se stydím, ale snad to není moc poznat. Sotva jsem stihla lehkou sprchu a vlasy jsem si nedělala vůbec. Jen jsem vzala z kufru to první, co jsem našla, a abych se cítila pohodlně, ani jsem neobula střevíčky, ale kozačky," prozradila Tereza Budková.

Gábina Franková byla prý ještě rychlejší. "Trvalo to pět minut. Měla jsem připravené jiné šaty, ale protože jsem byla promrzlá, vzala jsem si tyhle, které jsou teplé jako svetr. Šperky, jak vidíte, jsem neřešila vůbec. Mám náušnice a náramek od šatny. Takže můj dnešní outfit rozhodně drahý nebude," smála se Gábina. A i Monika Leová na tom byla podobně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám