Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Agáta Prachařová (38), ale i panující Česká Miss Gabriela Franková (30) si odjela zalyžovat do Nízkých Tater a v Jasné na akci Bikiny Ski svlékla bundu i svetr a svah sjížděla jenom v kalhotách a podprsence od plavek. "Měla jsem trochu strach, ale užívala jsem si to. Takhle málo oblečená jsem ještě nikdy nelyžovala," řekla Super.cz.

Gabriela do Jasné jela už podruhé, již v prosinci se nám ukázala jen v plavkách. "To ale bylo ve wellnessu, tam je to běžné," dodala Franková, kterou opět doprovázel přítel Roman Štěpánek, takže slovenští krasavci a majitelé tučných kont neměli šanci. "Všechny holky, které tady jsou, s sebou přítele mají, tak proč bych ho tady neměla i já? Jsem s ním ráda," přiznala.

Gábině už se dny jejího kralování českým kráskám chýlí ke konci. Jaký z toho má pocit? "Ten titul už mi nikdo nesebere, královnou roku 2014 už budu napořád a té nové České Miss to budu hrozně přát. Já jsem si ten rok fakt užila," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám