Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes zažívá Gabriela Franková (30) svůj velký den, neboť konečně dojde k vyhlášení vítězky Miss Universe. V americkém Miami není Gábina na všechno úplně sama, na Floridu ji přijeli podpořit i její rodiče.

„Na Floridě máme kamarádku, která tu žije dvacet let. Rodiče tedy od začátku plánovali, že za mnou přijedou a propojí to i s návštěvou naší známé,” svěřila se Super.cz Gábina. „Maminka se bojí létání, a tak ještě nikdy nebyli tak daleko. Byl to pro ně první takový let a první pobyt v Americe. Tatínek si s ní určitě užil,” směje se Gábina.

Gábinu nebude sledovat v hledišti pouze maminka s tatínkem, do hlediště zasedne také majitelka České Miss Marcela Krplová. „Gábina si na Floridě vede velice dobře. Celý pobyt v Miami je pro soutěžící jistě velice náročný a vyžaduje plnou koncentraci. Dívky reprezentují nejenom samy sebe, ale i země, ze kterých pocházejí, a to je velký závazek hodný silných osobností. A tou Gábina rozhodně je,“ říká Marcela Krplová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám