Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Organizátoři České Miss už oficiálně zahájili další ročník soutěže. Úřadující královna krásy Gabriela Franková (30) se ale se svým kralováním ještě neloučí. Do finále, které se uskuteční příští rok v březnu, by ráda zvládla ještě spoustu aktivit. Například bude na všech castinzích po České republice vybírat adeptky na svou nástupkyni, a zejména ji pak čeká účast na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. „Hrozně se těším na to, že si vyzkouším novou polohu," říká Franková.

Když jsme položili Frankové otázku, co získala vítězstvím v soutěži, dočkali jsme se obvyklých frázovitých odpovědí o obrovských zkušenostech, nových přátelích a změně pohledu na věc, které ze sebe missky s oblibou vypouští.

Nenechali jsme se odpálkovat frázemi a snažili se dozvědět něco konkrétního. „Díky tomu, že jsem se přestěhovala do Prahy, tak jsem se pořádně naučila řídit. Konečně se nebojím jezdit sama po dálnici, přestože pořád jezdím s respektem," pousmála se Gabriela.

Reklama

Další články

Načítám