Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Gabriela Franková (30) si oblékla na párty ve stylu Tima Burtona pánský oblek a vypadala doslova jako kabaretní umělkyně. A neuvěřitelně jí to seklo. "Snažila jsem se stylizovat do pánského stylu, chtěla jsem něco extravagantního. Ale nebojte, přítel se mnou v dámských šatech nepůjde. Vyráží na jinou párty," řekla Super.cz Gábina.

S přítelem je ale prý všechno v pořádku, na jeden večer se rozdělili, ale v noci se zase sejdou na hotelovém pokoji. "Zítra jdeme na akci společně, dneska mám s misskama dámskou jízdu. Zítra s přítelem plánujeme, že si půjdeme zaplavat a pokud bude hezky, dáme i procházku," upřesnila Česká Miss.

S partnerem už plánují společné léto. Na dva týdny ho ale opustí. "Čeká mě studium angličtiny v Londýně. Moc volna mít nebudu, ale snad mi pár dní na dovolenou zbyde," říká. U moře to ale nebude.

"Opalovat se dá i na zahradě. Mám skvělou známou, která má obrovskou zahradu v chatařské oblasti, kde nikdo není. A já jsem si tam pořádně o víkendu spálila záda. A navíc se tam dá opalovat nahoře bez," dodala se smíchem Franková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám