Hlavní obsah
Článek

Říká se, že jsme festivalový národ, ostatně počet letních hudebních festivalů v Čechách je ohromný. Byli jsme proto překvapení, že většina celebrit, které jsme zpovídali na koktejlovém festivalu, má k tomuto druhu zábavy spíš negativní postoj.

Velká část známých osobností se přímo děsí početných davů lidí. „Mám určitou sociofobii, když jsem ve větší skupině lidí. Například legendární koncert U2 před šestnácti lety jsem strávila venku před Strahovem. Jakmile se objevuje větší koncentrace lidí, kteří se mačkají, tak začínám zrychleně dýchat a prchám," svěřila se Míša Maurerová. Velmi podobně na tom je třeba úřadující Česká Miss Gabriela Franková (30) a do kotle by se prý neodvážila ani Míša Nosková (41).

To Emma Smetana (36) je pravý opak jmenovaných. Ta nikdy nechybí na koncertech kapely svého přítele Jordana nesoucí název Peter Pan Complex. „Obvykle jsem v kotli dalších nadšených lidí, fanoušků a fanynek. Tam si jedeme na vlně, že je to nejlepší kapela všech dob," říká moderátorka Televizních novin.

Hvězda Novy nemá problém se svou popularitou ani v tomto divočejším prostředí. „Mě obecně lidi většinou nepoznávají. V kontextu rockového koncertu, kde vypadám trošku jinak a chovám se nespoutaně, asi nikoho nenapadne, že bych to mohla být já, ta seriózní tvář. Já jak na sobě nemám ten cement, který na mě ve zprávách dávají, tak jsem pro většinu lidí naprosto nerozpoznatelná."

Reklama

Další články

Načítám