Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeněk Pohlreich (67) sice nedávno přiznal „únavu materiálu“ a hrozil odchodem do důchodu, diváci se ho ale jen tak nezbaví.

Pohlreich se objeví v novém pořadu Rozpal to, šéfe!, který volně navazuje na úspěšnou sérii Šéf na grilu. Jak už je z názvu patrné, šéfkuchař divákům opět ukáže, jak venku na grilu připravit lahůdky.

„Mě nic nezastaví! Já vařím do kopce, z kopce, ve vichru, ve sněhu, furt,“ směje se Pohlreich, který, snad aby si fajnšmekři recepty zapamatovali, vydal k novému pořadu i stejnojmennou knížku.

Známému drsoňovi za plotnou, který nejde pro ostré slovo daleko, pokřtily knížku poslední vítězky České Miss Gábina Kratochvílová (34) s Gabrielou Frankovou (30). Obě dvě Gábiny se k viditelně nadšenému kuchaři vinuly jako liány a snažily se z něj vydolovat nějaké ty kuchařské finty.

Společnost nejkrásnějších českých dívek dělala „šéfovi“ evidentně dobře, ale moc s nimi laškovat nemohl. Na křtu totiž nechyběla manželka Zdeňka, která si svůj kuchařský poklad hlídala jako oko v hlavě.

Reklama

Další články

Načítám