Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned v prvních chvílích po korunovaci média bombardovala Gabrielu Frankovou (30) dotazy na missí prokletí, které královnám krásy předurčuje, že pustí svého partnera k vodě. Gábina veškeré možnosti rozchodu s přítelem Romanem Štěpánkem popírala, stejně jako ostatní účastnice, které tato kletba přesto dohnala, a prezentovala svůj vztah jako idylický a plný harmonie.

Česká Miss 2014 se musela chytnout za nos, když v přímém přenosu před zraky novinářů ztropil její partner žárlivou hysterickou scénu hned na první akci, kam společně vyrazili jako pár. Štěpánkovi se nelíbilo, že mu jeho partnerka na plese na Žofíně nevěnuje dostatek pozornosti a vynutil si předčasný odchod. „Bylo to jedno velké nedorozumění. Usmířili jsme se hned poté, protože mi to přítel vysvětlil. Vysvětlili jsme si, co a jak se stalo. Řekli jsme si, jak to bude do budoucna, a budeme muset na našem vztahu oba zapracovat," nechala se slyšet Franková, kterou jsme načapali v butiku známé džínové značky na pražském Chodově.

A kdo vlastně za drsnou hádku na veřejnosti může? „Byla to chyba obou, tím, že jsme se nedomluvili. Já tam byla pracovně, on soukromě, a ještě na tom zapracovali kamarádi," říká Gábina. Situace prý nebyla taková, jak ji média poté prezentovala. „Tím, že měl v sobě nějaký alkohol, tak vystartoval. Jeho to hodně mrzelo a mrzí. Já doufám, že se to už nebude opakovat a on v to věří," nechala se slyšet Franková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám