Hlavní obsah
Článek

Modelingu se na plný úvazek už dávno nevěnuje. Bývalá manželka Vaška Noida Bárty je poslední roky především maminkou na plný úvazek. I tato role Gabriele Dvořákové, (35) dnes Švamberové, brzy skončí a hodlá se vrátit ke svému původnímu povolání učitelky.

Byla by ovšem velká škoda, kdyby práci před objektivem pověsila na hřebíček. Čas od času se půvabná brunetka vrací k přehlídkám a focení. To už je pro ni spíše hobby. „Nedostávám se k tomu často. Ale když mám příjemnou nabídku, vezmu ji. Šla jsem kamarádce, návrhářce Martině Pipkové Loudové přehlídku a nyní jsme se pustily do focení její nové kolekce,“ svěřila se Super.cz modelka.

Na Gábině by jen málokdo poznal, že je dvojnásobnou maminkou. Před objektivem totiž předvedla neuvěřitelně štíhlou figuru, kterou jí lze jen závidět. Postavu samozřejmě nemá zadarmo, s manželem se pravidelně věnují sportu a zabrat jí dává také běhání kolem dětí. „Focení rozhodně neřeším jako dřív. Na focení se dnes připravuji tak, že musím navařit, připravit věci, zařídit někoho, kdo mi pohlídá děti, mám kolem toho hrozný kolotoč a pocit, že nestíhám. Ale vždy si to pak opravdu užiji,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám