Hlavní obsah
Článek

Řada známých tváří se poslední dny snaží aktivně podílet na pomoci Ukrajině. Nabízejí uprchlíkům střechu nad hlavou, nebo pořádají charitativní koncerty či sbírky oblečení a humanitární pomoc. Svou solidaritu s válčící zemí se rozhodly vyjádřit také modelky Aneta Vignerová (36), Gabriela Dvořáková (35), Klára Rychtaříková a operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46).

Během focení kolekce návrhářky Martiny Pipkové Loudové na sebe oblékly modely v barvách ukrajinské vlajky. Samotná Martina se na pomoci válčící země podílí. „Vytvořila jsem šest pracovních míst, pro lidi z Ukrajiny,“ řekla Super.cz návrhářka. Dvě místa jsou pro švadleny a čtyřem lidem poskytne práci v hotelu v Kutné Hoře.

„Také jsem uprchlíkům poskytla ubytování a pomáhám s vyřízením papírů,“ dodala návrhářka. Spolu s ní chtěly podporu vyjádřit i přítomné krásky. „Je hodně projektů kolem Ukrajiny, snažím se také pomáhat, kde se dá. Jdu do všeho rovnou, čeká mě natáčení, ze kterého půjdou také výtěžky na Ukrajinu,“ dodala modelka Aneta Vignerová.

Reklama

Další články

Načítám