Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední roky se Gabriela Dvořáková (35), nyní provdaná Švamberová, objevuje ve společnosti sporadicky. Bývalá manželka Václava Noida Bárty je předvedším dvojnásobná maminka a užívá si své dcerky. Tentokrát však udělala výjimku a opět se objevila na přehlídkovém mole.

„Já jsem na plný úvazek mamka. Je to pro mě fajn, že si můžu občas odběhnout. Martina je moje kamarádka a dlouhodobě spolupracujeme, takže to bylo jasné, že přehlídku půjdu,“ svěřila se Super.cz Gábina na přehlídce návrhářky Martiny Pipkové Loudové.

K modelingu se Gábina natrvalo vrátit neplánuje, hodlá zběhnout ke své původní profesi a bude opět učit na základní škole. „Mám to tak, že se určitě vrátím ke své profesi učitelky a mám pár klientů a kamarádek, se kterými spolupracuji a budu i nadále,“ řekla nám Gábina, která je na mateřské dovolené s mladší dcerkou.

„Mladší budou tři a Terezce je šest a manžel má ve střídavé péči devítiletého syna, tak jsem občas trojnásobná mamka a je u nás živo,“ řekla modelka, která dcerky do společnosti jen tak nevezme. „Máme je v ústraní a chráníme si jejich soukromí,“ dodala Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám