Hlavní obsah
Článek

Gabriela Bártová (35) promluvila o nevěře. Modelku načapali paparazzi s plastickým chirurgem Patrikem Paulisem. A začalo se mluvit o tom, že právě on stojí za rozpadem manželství Gábiny s Vaškem Noidem Bártou.

Modelka to vyvrací. Za rozpadem manželství podle ní nestojí nikdo třetí, ale Vaškům problém s alkoholem. "Já jsem nikdy nechtěla řešit naše problémy přes média kvůli mé holčičce. Bohužel Václav zjevně ano. Faktem je, že Václav se i díky mně zbavil závislosti na drogách, ale alkoholu nikoliv. Několikadenní pití alkoholu vždy končilo prohloubením Václavových psychických problémů, s nimiž byl i v psychiatrické léčebně," řekla TopStaru Gábina.

A ještě přitvrdila. "Jeho agresivní kocovina skončila vyhozením mě z domu. Před několika týdny jsme již s Terezkou odešly. Nedovolím, aby to někdy viděla má dcera," upřesnila Gábina.

Nepopřela však, že už je v jejím životě Patrik Paulis. "Jestli jsem následně potkala někoho, kdo mi je teď oporou, nebyla to příčina rozpadu našeho manželství, jak se to snaží Václav prezentovat. Je to lékař, inteligentní člověk, snaží se nám pomoci. Ano, mám oporu. Netajím se tím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám