Hlavní obsah
Článek

Byli zasnoubeni, pak se ale jejich cesty rozdělily a veřejně už o sobě prakticky přestali mluvit. Řeč je o Elišce Bučkové (34) a Václavu Noidu Bártovi (43). Ten nyní prožívá velkou krizi manželství s Gabrielou Dvořákovou (35), ve vzduchu visí riziko rozvodu. Co na to říká Vaškova bývalá a čím nás překvapila?

„Za dveře jim nevidím, nevím, jak to mají. Tu informaci jsem zaslechla a je mi to upřímně líto. Plánovali jsme, že v létě k nám přijedou na Katlov. Vašek je vášnivý rybář a Gabča má ráda přírodu, takže jsme chtěli, aby si užili ryb. Je mi to hrozně líto. Věřím, že to vyřeší, že se jim to podaří ustát,“ řekla Super.cz Eliška na narozkách jednoho obchodu.

Tím nás docela překvapila, protože jsme mysleli, že s Noidem není vůbec v kontaktu. „Bavíme se. Já jsem šťastná ve vztahu, oni byli také, tak nebyl žádný problém. Kdyby byl po rozchodu jeden z nás zhrzený a nepřál štěstí tomu druhému, což je v dnešní době velmi časté, tak bychom se asi nebavili. Máme ale oba fungující vztahy, a doufám, že ten jejich také bude znovu v pořádku, proto není důvod spolu nemluvit. Naopak,“ dodala Bučková, která randí s Jakubem Vágnerem.

Reklama

Další články

Načítám