Hlavní obsah
Článek

Té by snad slušel i špinavý pytel na hlavě! Manželka Vaška Noida Bárty (43) Gabriela Bártová (35) začíná devátý měsíc těhotenství, a tak se rozhodla nechat se na památku zvěčnit kamarádkou s těhotenským břichem. A že to byla fuška! Svoje tělo už skoro neunese a některé pózy byly málem nad její síly. Přesto to na výsledku není poznat. Naopak, Gábině to opět, stejně jako vždy, neuvěřitelně sluší. Mrkněte na výsledek do fotogalerie!

„Ty fotky jsem plánovala už v srpnu, ale nebylo mi úplně nejlíp, tak jsme to odložili. Fotografka byla šikovná a rychlá, během hodiny to bylo hotové, za což jsem byla ráda, protože pózování v tomto stavu je pro mě už těžké. Jsou to poslední snímky s bříškem, protože se mi dost špatně hýbe. Třeba zvednout se kvůli přepudrování a tak, to už bylo skoro nad moje síly,“ přiznala Super.cz sympatická Gábina.

„Během focení holčička nezlobila, ale byla jsem se teď o víkendu podívat na Vaška v muzikálu Aida a celé čtyři hodiny tleskala tatínkovi. Mrskala sebou, dostávala jsem do žeber, měla jsem je celé rozkopané. Byla jsem z toho vyřízená,“ přiznává s úsměvem.

Noid už se na dceru třese. „Doufám, že to vyjde tak, že nebudu ten den hrát. A když ano, řeknu: ‚Promiň, Aido, ale musím běžet, rodina volá,‘ “ směje se rocker a muzikálový zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám