Hlavní obsah
David Zápal
Článek

„Dobrý den, u telefonu Gabriela Noid Bártová,“ představila se nám do telefonu vesele dívka, donedávna známá pod jménem Gabriela Dvořáková (35). Ta si v pondělí v poledne v jižních Čechách za naprostého utajení vzala muzikanta Vaška Noida Bártu (43). Super.cz dvojici, která se od dojemného obřadu nezastavila, vyzpovídal a dozvěděl se intimní pocity z jejich svatby!

„Jsme strašně unavení. Byly to náročné tři dny,“ přiznal nám Noid. Ten si s Gábinou na veselku pozval jen kolem pětašedesáti hostů a nebýt modelky Ivety Lutovské, chyběly by mezi svatebčany celebrity úplně. Možná proto se veselka „proflákla“ jen minimálně.

„Svatbu jsme připravovali dva měsíce a byla v naprosto klasickém duchu. Nemáme rádi žádné amerikanismy, takže po obřadu došlo na rozbíjení talířů, vzájemné krmení se polévkou s játrovými knedlíčky, na šunkovou rolku a na tradiční svíčkovou,“ tvrdí novomanžel. Jen únos se vzhledem k vysokému stupni těhotenství nevěsty se nekonal.

A jaký byl pro ženicha ten nejsilnější moment? „Byla tam spousta velkých emocí. A slzy tekly proudem. To se nedalo vydržet. Brečeli jsme úplně všichni. Mě nejvíc zasáhlo, když mě maminka vedla špalírem, k tomu klavír s violoncellem hrály jako nástupovku moji hudbu. Otočil jsem se, najednou si začal vítr pohrávat s korunami těch nádherných stromů okolo a v tu chvíli vyšla nádherná Gábinka se svým tátou. Byl to nejhezčí zážitek mého života. To bylo tak nádherné a filmové, že jsem měl husinu až na zádech,“ zasnil se při vzpomínce Noid.

Novomanželé s kamarády řádili do desáté hodiny večerní, po celodenní veselce padli únavou a na téma svatební noc se tak raději nevyjadřují. A co děťátko, které Gábina nosí pod srdcem? „Když Noid zpíval, tak šíleně kopala. Pařila s námi,“ dodala šťastná Bártová.

Reklama

Další články

Načítám