Hlavní obsah
Článek

Pokud by snad Vašek „Noid“ Bárta (43) mohl mít třeba stín pochybností o rodičovských schopnostech matky své očekávané dcery, tak teď o veškeré obavy jistě přijde. Gábinu (35) si vybrala společnost zabývající se dětským zbožím a nafotila s ní kampaň nové kolekce.

Celé focení probíhalo ve společnosti skoro dvouletého chlapečka Maxe, v jehož přítomnosti modelka a učitelka ze základní školy prokázala, že má mateřské pudy. „S takto malým děckem fotím poprvé a po pravdě to není zcela jednoduché. Nikdy nevíte, jakou náladu miminko bude mít, jestli se mu bude vše v prostředí líbit. Maxík by si radši hrál, než fotil a pracoval. Ale je pravda, že už jsem i značně unavená, na focení se cítím čím dál méně, chci si pomalu začít dopřávat klid a odpočinek.“ řekla s úsměvem Gábina.

Jako partnerce rockera se modelce oblečení s drsnějšími symboly lebek a vtipných hesel zalíbilo. „Na první pohled jsou ty věci takové ostřejší, ale jsou prostě stylové, líbí se mi to moc. Jsme taková rocková rodina,“ podotkla nadšeně nad miniaturním dětským oblečením.

Reklama

Další články

Načítám