Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gábina Dvořáková (35) může s klidným pocitem vyrazit na večírek natřískaný lidmi i ve svém požehnaném stavu. Vždyť má vždycky při sobě svého partnera Vaška Noida Bártu (43), který je lepší než osobní strážce.

„O dost se mi zvýšily ochranitelský pudy. Všechny varuju, aby si dali pozor," vtipkoval během našeho video rozhovoru rocker. Ptali jsme se Bárty, jestli se mu už někdy ‚splašila kladiva‘, když chránil svou partnerku. „Naštěstí k ničemu takovému nedošlo. Vždycky se to dá vyřešit diplomaticky. Ovšem pokud by ten druhý člověk tuto cestu nepřijal, tak by musela přijít kladiva," smál se Noid.

Je pravda, že rocker nyní budí respekt, neboť během těhotenství své partnerky výrazně přibral na váze. „Ten náš chlapeček mamince krásu nechává, ale naopak ji bere mně. Jsem tlustý, ale vychází to z přírodních zákonitostí. Já teď musím být hodně tlustý a silný, abych si tu svou rodinu ochránil," smál se Vašek.

Pár také prozradil, jak se jejich chlapeček bude jmenovat - po tátovi Vašek. Na holčičku to podle ultrazvuku nevypadá, ale kdyby přece, mají vybraná jména Terezka, nebo Dorotka.

Reklama

Další články

Načítám