Hlavní obsah
Článek

Tak tenhle model už jsme jednou viděli. Velkou parádu dělala ve smetanové róbě od návrhářky Terezy Sabáčkové herečka a zpěvačka Eva Burešová, když si je tři měsíce po porodu oblékla na premiéru v Hudebním divadle Karlín. Nyní je na autorské přehlídce návrhářky vynesla modelka Gabriela Bártová (35), stále ještě manželka Vaška Noida Bárty (43).

Tereza Sabáčková uvedla svoji novou kolekci v křížových chodbách Dominikánského kláštera v Českých Budějovicích. Kolekce společenských šatů se nesla v boho stylu s příměsí etna. Návrhářka kolekci pojmenovala Female Heart neboli ženské srdce. "Hlavní myšlenkou nové kolekce je zdůraznit ženskou energii, sílu i něhu ženského srdce, a představit ženu v její nejryzejší podobě," vyjádřila se k nové autorské kolekci.

Přehlídku již tradičně moderovala herečka Eva Čížkovská se svou dcerou Adélkou. "S Evou se známe léta a moderovala většinu mých přehlídek. Je to velká výhoda, že se takto dobře známe, protože scénář by si už klidně mohla začít psát sama," poděkovala Tereza moderátorkám na závěr večera. I proto s ní počítá při moderování velké jubilejní přehlídky, kterou módní návrhářka chystá v únoru na Žofíně. Gábina Bártová je dobrou kamarádkou návrhářky, takže na mole nemohla chybět a vynesla nejvíc sexy kousky.

Které krásce sluší šaty více?
Evě
51,4 %
Gábině
48,6 %
Celkem hlasovalo 1448 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám