Hlavní obsah
Článek

Do soutěže o největší počet titulních stránek v bulváru, kdy překonal i Agátu Prachařovou (38), Vašek Noid Bárta (43) v úmyslu jít neměl. Plní je ale už tři měsíce. Od chvíle, kdy s manželkou Gabrielou Bártovou (35) přiznali, že se jejich společná cesta rozešla. A nepřispěla ani kauza, kdy si začal, ať už pracovně, jak tvrdí, anebo o hodně blíž, s houslistkou Andreou Jiskrovou.

Kauzy s ženami se mu už moc rozebírat nechce. Nejraději by si povídal o tom, jak má hodně práce, zrovna jede turné s kapelou a prý spí tak pět hodin denně. "Říká se, že umělci jsou líní, ale to není vůbec pravda. Pracuju teď osmnáct hodin denně," řekl nám Vašek.

Nás ovšem zajímala samozřejmě hlavně houslistka Andrea, jejíž expřítel zásoboval média spoustou informací a rádi bychom slyšeli i něco od Vaška. "Je to prostě celé vtipné a celé se to zamotává pro toho pána ne moc dobře. Už jsem z toho unavený, všechno to trvá tři měsíce, tyhle mediální věci, a už bych chtěl mít klid. Potřebuju pracovat," uvedl.

Spolupráci s Jiskrovou nepřerušil. "To trvá dál a myslím, že bude trvat ještě týden, než dohrajeme všechny ty smyčce," doufá Vašek s tím, že snad aspoň kauza Jiskrové pomůže v její kariéře. A bude se s ní vídat dál? "To já nevím. Nejsem věštec, abych řekl, jestli se uvidíme, ať už po pracovní, nebo nepracovní stránce. Je to všechno, jak se říká, ve hvězdách," dodal.

Se stěhováním od expřítele ale Andree pomohl. I když ne osobně. "Ta situace kolem ní mě docela zamrzela, protože se do téhle situace dostala díky mému nějakému mediálnímu rozbouření. Takže jsem jí nabídl, že jí pomůžu se stěhováním, a to jsem dodržel. Igelitky do auta jsem ale nenosil, požádal jsem o to firmu. Osobně jsem ani nemohl, protože jsem pořád v práci, pořád někde pryč, tak by to ani časově nešlo," upřesnil.

"Na děvčata opravdu čas nemám a možná ani náladu," připustil Vašek, takže Andrea možná udělala velkou chybu, když se na něj tak upnula, když měla přitom podle našich informací jiného nápadníka, který o ni hodně stál a kterému kvůli němu dala košem.

Reklama

Další články

Načítám