Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čtyřletý vztah nádherné Gabriely Dvořákové (35) a Vaška Noida Bárty (43), je, jak se zdá, u konce! Jak Super.cz již informoval, modelka se i s dcerou odstěhovala k rodičům na jih Čech. Co doteď zamilovanou dvojici rozdělilo?

Super.cz si všiml změny už před časem a náš redaktor proto 23. února volal Noidovi, jestli náhodou nemají s Gábinou problémy. Zaujalo ho, že do té doby plnili své profily na sociálních sítích společnými fotkami, poslední dobou ale přidávali jen takové příspěvky, které působily tak, jako by snad už ani nebyli zadaní.

„Nic se neděje, jen jsme se rozhodli práci oddělit od soukromí. Nevypadá to dobře, když se zpěvák pořád chlubí manželkou a u modelky to taky není dobré,“ dušoval se Noid. Jenže ve skutečnosti už tehdy byla krize v plném proudu.

Možná nejkrásnější pár šoubyznysu se seznámil před čtyřmi lety, kmotrem jejich vztahu byl redaktor Super.cz, který Noida, jenž o Gábině básnil, „dokopal“, aby ji kontaktoval. Již první večer po seznámení došlo na polibky, tři měsíce poté na společné bydlení.

Jenže na podzim 2013 šli od sebe. Ukázalo se, že Vašek dokáže být přehnaně majetnický a žárlivý a že má i další neduhy rozervaných umělců. Naštěstí se ale dvojice přes vyhrocenou situaci přenesla, stanovila si pravila a vrátila se k sobě. Došlo i na svatbu a páru se narodila rozkošná dcera Terezka.

Jestli i tentokrát je viníkem Václav a jeho komplikovanější povaha, nebo to, že jsou oba Štíři, to je ve hvězdách. „Už jednou tu krizi překonali, jsou sehraní, tak snad to dají do pořádku i tentokrát. Už kvůli dceři i kvůli sobě samým,“ věří jejich přátelé.

Když se poprvé jako oficiální pár představili veřejnosti, Noid na Gábině oceňoval, že není žádná fiflena a klidně s ním je schopná vyrazit na vandr. A Gábina zase to, že si konečně chlapa vedle sebe má za co vážit.

Tak snad si ti dva na svá slova vzpomenou i nyní v krizi a slepí to zase dohromady!

Reklama

Další články

Načítám