Hlavní obsah
Článek

Manželka Vaška Noida Bárty, modelka Gabriela Bártová (35), je v dokonalé formě a dlouho tak ještě zůstane. I když s Vaškem plánovali, že by po letních prázdninách začali zadělávat na druhé dítě, plán zrušili. Druhé miminko je odložené.

"Řekli jsme si, že ještě počkáme. Terezka už je super parťák, moc si to užíváme, dá se s ní realizovat spoustu plánů a chtěli bychom si to ještě užít," řekla Super.cz Gábina na módní show návrhářky Zuzany Lešák Černé, kde byla jednou z hvězd.

Gábina se pyšní skvělou postavou, dokonce by ráda přibrala. Nikdy nebyla na tak nízké váze. "Cítím, že by to dvě tři kila nahoru chtělo, ale nejde to. Můžu sníst cokoli a nepřibírám. Asi je to běháním kolem Terezky," upřesnila na přehlídce.

Tam předváděla také modely kolegyně modelky Andrey Verešové (43), která navrhla svoji první kolekci. "Líbí se mi moc. Podtrhuje ženskost, je decentní, něžná, není sprostá. Je fakt krásná," dodala Gábina Bártová, která byla v jednom z modelů zatraceně sexy. Kalhotky musely kvůli odhalenému boku zůstat v šatně.

Reklama

Další články

Načítám