Hlavní obsah
Článek

V poslední době média neustále řeší postavu Gabriely Bártové (35). Pravdou je, že i sama manželka rockera Vaška Noida Bárty (43) si uvědomuje, že je dost hubená. Po narození dcerky Terezky sympatická modelka výrazně zhubla a kila se jí nedaří nabrat zpět.

„Mám doma malou dceru, dost práce a hodně starostí o domácnost. Proto mi váha nahoru nejde,” říká Gábina během focení kalendáře pro italskou kosmetickou značku, které probíhalo v romantických prostorách překrásného zámečku nedaleko Prahy. „Jím normálně a zdravě a váha jde sama dolů,” krčila rameny kráska, která přiznává, že je o sedm kilo lehčí, než byla před porodem. Gábina by nechtěla dál hubnout a nejspokojenější by byla, kdyby se její váha ustálila. „Nechtěla bych přibírat, ani hubnout. Sama jsem se svou postavou spokojená,” uvedla Gábina Bártová.

Na focení kalendáře, které probíhalo pod taktovkou fotografa Daniela Zahrádky, se Bártová potkala s kolegyněmi Andreou Verešovou a Anetou Vignerovou, které jsou, stejně jako ona, ambasadorkami italské značky, pro kterou se fotilo. V ostré konkurenci modelka obstála. Ptali jsme se jí, bez čeho na place nemůže být. „Při focení se neobejdu bez bot na podpatku a parfému, i když fotím tento kalendář zaměřený na líčení. Potřebuji se cítit žensky, takže boty a parfém musí být vždy se mnou,“ svěřila se s úsměvem Gábina Bártová, která ve focení kalendářů není nováčkem.

Reklama

Další články

Načítám