Hlavní obsah
Článek

Focení nové kolekce módní návrhářky Terezy Sabáčkové pro nadcházející společenskou sezónu bylo netradiční. Netočilo se ani tak kolem hlavní tváře, modelky Gabriely Bártové (35), ale kolem její dcerky, dvouleté Terezky. Přestože se v roli modelky ocitla poprvé, nezapřela geny po své krásné mamince a zvládla celé focení jako profík. Návrhářka si malou Terezku nemohla vynachválit.

"K myšlence vyfotit i dětskou verzi společenských šatiček mě inspirovala právě má kamarádka Gabča a její Terezka. Vždycky jim to spolu tak sluší, že jsem nemohla odolat. Před focením jsem měla mírné obavy, jak to Terezku bude bavit, jestli bude spolupracovat, ale byla naprosto úžasná. Celé focení si užívala, zejména široké tylové sukýnky se jí líbily," řekla Super.cz Sabáčková.

K tomu, že proběhlo vše hladce, přispěla i přítomnost tatínka Vaška Noida Bárty (43). Ten pomáhal nejen s hlídáním Terezky, když byla maminka na place, ale také když bylo třeba, aby Terezka udělala správné výrazy a koukala fotografovi do objektivu. Očividně je se svou dcerkou sladěný, protože vyloudit na její tvářičce úsměvy i šibalské výrazy pro něj nebyl problém.

Sám zpěvák se i přes svou drsnou image chvílemi neubránil dojetí, když viděl svou krásnou ženu Gábinu a roztomilou Terezku sladěné. Například v "cibulákovém" vzoru, který vyvolal pozdvižení na posledním Plese v Opeře. Do prostředí prvorepublikového hotýlku v Letohrádku svatého Vojtěcha ale zapadl dokonale. A tak v apartmánu Adiny Mandlové u bílých porcelánových kamen vznikla scéna jak z filmu pro pamětníky. Gábina nalíčená a učesaná ve stylu 30. let vypadala jako svůdná prvorepubliková herečka.

Reklama

Další články

Načítám