Hlavní obsah
Článek

Nedávno modelka Gabriela Dvořáková (35) prohlásila, že těhotná je sice ona, ale zatím za ni přibírá partner. A teď jsme se ujistili, že nelhala. Gábina přítele, zpěváka Vaška Noida Bártu (43), doprovázela na vyhlášení soutěže Dívka roku a fotodokumentaci můžete vidět v naší galerii.

Zatímco na Gábině není kromě maličkého bříška vidět, že už je v sedmém měsíci těhotenství, Vašek se nám docela zakulatil. Břicho sice zakryl sáčkem, které sotva dopnul, ovšem obličej neschoval. Tvář má kulatou jako měsíček, ale stejně tak se budoucí táta i šťastně usmívá a těší se na svého prvorozeného syna, který se bude jmenovat po něm.

Potetovaný muzikant v Jičíně, kde se soutěž konala, plnil sen rodině, které byl skrze Nadační fond Krtek věnován výtěžek akce. Vašek zazpíval dvě písničky a spolu s přítelkyní Gábinou Dvořákovou se seznámil s pětiletou Pavlínkou, která ještě nedávno bojovala s rakovinou.

Pavlínčinu rodinu zákeřná nemoc postihla dokonce u dvou dětí. U čtrnáctileté Míši byly všechny léčebné možnosti vyčerpány, přešla do stadia paliativní léčby, a bohužel 14. ledna před zahájením soutěže svůj boj s rakovinou prohrála. Pavlínka se svojí nemocí skutečně bojuje, je to úžasná usměvavá holčička, a svým pozitivním přístupem pomáhá rodině zvládat tuto krutou životní situaci.

Reklama

Další články

Načítám