Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to milý hoch, když se ale do něčeho zažere, umí být nepříjemný jako osina v pozadí. Takový je přesně Vašek Noid Bárta (43), který nemá slitování ani se svou partnerkou, čerstvě těhotnou modelkou a učitelkou Gabrielou Dvořákovou (35). Tu přes její požehnaný stav vytáhl do Alp, aby mu zde dělala poskoka při natáčení.

Noid vydal nový videoklip k písni V divadle tvém ze svého sólového alba. A skrývá se za ním pořádná dřina, a to i těhulky Gábiny. „Natáčeli jsme to spolu čtyři dny v Alpách a byla pěkná zima. Gábina tam byla za kamerou. Všechno jsem nastavil a vysvětlil jí to, takže točila a ukázala se jako šikovná asistentka,“ směje se Noid, který ale tvrdí, že svou milou nijak neohrozil. „A pokud vím, ani jsem tentokrát nebyl nepříjemný, jako bývám v roli režiséra snad pokaždé. To pak neznám bratra, když jsem v zápalu práce. Takže jsme se tentokrát nestihli ani pohádat,“ tvrdí a my mu to snad i věříme.

Vašek je ve videu chvilku spoutaný i řetězy. S žádným sado maso to ale nemá nic společného.

„Jde o metaforu. Cítím, že současný svět nás všechny spoutává. Pořád něco musíme, někdo po nás něco chce, k tomu samé emaily, telefony a sociální sítě. A úplně vyprchalo spojení s přírodou. V tom klipu proto trhám řetězy a odpoutávám se od všech těch vymožeností moderní doby a od zrychlený doby a vracím se zpátky. Jde vlastně o návrat ke kořenům,“ tvrdí sympaťák Bárta.

Reklama

Další články

Načítám