Hlavní obsah
Článek

Muži většinou nevidí své partnerky v procesu šlechtění se v kosmetických salónech, doma je ale občas s maskou na obličeji potkají. A Vašek „Noid“ Bárta musí mít při spatření své přítelkyně Gabriely Dvořákové (35) s pleťovou maskou pocit, že se ocitl na kostýmní zkoušce muzikálu Addamsova rodina, kde se zhostí jedné z rolí, nebo že se potkal s živým Mickeym Mousem.

Přítelkyně známého rockera tvrdí, že pravidelnou péči o pleť potřebuje, a jednoduše se bez ní neobejde. Gábina je častou návštěvnicí salónu, kam chodí odpočívat, čerpat novou energii a zkrášlovat se pomocí kosmetiky, manikúry a různých procedur, poněvadž jako učitelka na základní škole každý den vstává k malým prvňáčkům, a to se na pleti odráží. Vrásky na sobě však modelka nepozoruje. Velké díky dává svým genům. „Co se týče mé pleti, mám pocit, že se z malé holky jen stala holka velká, ale starosti si s tím nedělám," podala Gábina komentář ke své pleti.

„Jsem tmavší typ, a tak pro mě vždy byl problém vybrat odstín make-upu,” pochvaluje si značku, s níž se spojila a jejíž tváří je Aneta Vignerová (36). „O svou pleť jsem začala pečovat důkladně až před rokem, jinak jsem používala zcela obyčejné krémy z drogerie," říká.

Související témata:
Mickey Mouse

Reklama

Další články

Načítám