Hlavní obsah
Článek

Tolik plastických operací, kterých už stihla česká Barbie, má na kontě jen málokdo. Gabriel Jiráčková (24) věnuje spoustu času svému vzhledu. Zakládá si nejen na svých křivkách, ale i tváři, díky čemuž se podobá oblíbené panence.

Vnadná blondýnka má tak na kontě operaci prsou, která si ze svých přírodních čtyřek nechala zvětšit na osmičky. Byla také na výplni rtů, nechala si udělat výplně lícních kostí a celého obličeje a plánuje další zákroky.

Gabriel Jiráčková promluvila o svých ňadrech.

Nyní šokovala informací, že jí její dmoucí se hrudník stále nestačí. Gabriel, která se svými odhalenými vnady nyní pochlubila na sociální síti, prozradila, že se stěhuje do Ameriky a před odletem se chce nechat ještě náležitě vylepšit.

„Ráda bych si před odletem do Států ještě zašla na jednu operaci prsou, odlet tomu podřizuji, hned co se dohojím, letím,“ svěřila se Extra.cz blondýnka.

„Doufám tedy a těším se, že už stihnu Velikonoce s novými prsy a na západním pobřeží USA,“ dodala česká Barbie, která by pak v létě chtěla ještě podstoupit operaci nosu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám