Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská herečka Gabourey Sidibe (30) se díky své korpulentní postavě dostává často do nesnází. Pořadatelé nejrůznějších akcí mají problém ji usadit.

Nepřehlédnutelná hvězda se v Malibu zúčastnila konference, na níž se probíral přínos afroamerického obyvatelstva pro filmový průmysl. Velkoformátová herečka byla významným hostem této akce, protože se díky filmu Precious dočkala velkého uznání i nominace na Oscara.

V případě Gabourey je obézní postava jejím poznávacím znamením, které ji odlišuje od silné konkurence v Hollywoodu. Kdykoliv režisér zatouží obsadit ranařku vzbuzující svou mohutnou postavou respekt, tato herečka je první na seznamu.

Její statné tělo ovšem může způsobit nečekané komplikace, o čemž se přesvědčili i pořadatelé konference. Hosté totiž měli své projevy přednést na vysoké barové židli, ale tělesné dispozice Gabourey Sidibe to neumožňovaly. Obézní herečka by totiž bez kontaktu nohou se zemí neudržela rovnováhu, a tak vyfasovala podložku, která jí zajistila stabilitu, přestože její statné pozadí by potřebovalo odolnější kus nábytku. 

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám