Hlavní obsah
Článek

Boubelka Gabourey Sidibe (30) patří k nejrozměrnějším hvězdám světového šoubyznysu a její korpulentní postava jí občas způsobuje komplikace. S tak extrémními tělesnými rozměry totiž nepočítají nejen oděvní firmy, ale ani výrobci aut.

Když si Gabourey vyrazila odběhnout koupit něco dobrého k jídlu, v Los Angeles nastal dopravní kolaps. Při nastupování a vystupování z auta totiž byla její kila na obtíž a činnost běžně zabírající několik desítek vteřin statné herečce trvala podstatně více času.

Její pohyb je totiž značně limitovaný, a pokud se rozhodne řídit, nastupování do vozidla připomíná manévry při startu dopravního letadla. Gabourey Sidibe musel dokonce s nasoukáním za volant pomoci asistent, který nejspíš čelil nadávkám řidičů, jimž filmová hvězda zasáhla do denního tempa.

Co se práce týče, je těžkotonážní postava v případě Sidibe předností. Nebýt jejích nezvyklých rozměrů, v Hollywoodu by se neprosadila. Za roli v dramatu Precious byla dokonce nominovaná na Oscara a momentálně slaví úspěch se třetí řadou seriálu American Horror Story.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám