Hlavní obsah
Článek

Rodinka sdružující sestry Kardashianovy a Jennerovy prožívá v USA svou největší mediální slávu. Za ní překvapivě nestojí Kim a její vypouklé křivky, ale její nevlastní otec Bruce Jenner, který se stal nejsledovanějším členem slávychtivého klanu.

Kim, Khloé, Kourtney, Kendall a Kylie se mohou vystavovat sebevíc, ale Bruce jen tak netrumfnou. Otec dvou nemladších členek rodiny, která své soukromí odhaluje v reality show Keeping Up with the Kardashians, se před televizními kamerami rozpovídal o své postupné transformaci v ženu, což k obrazovkám přitáhlo mnohem více diváků, než když Kim odhaluje své okoukané pozadí.

Desetibojař, který v roce 1976 v Montrealu získal zlatou olympijskou medaili, se na stará kolena rozhodl pro změnu pohlaví. Předtím však kromě dvou dcer s Kris Jenner stačil se dvěma exmanželkami zplodit další čtyři potomky. O jeho proměně v ženu se už dlouho spekulovalo, ale až nyní Bruce o svém tajemství promluvil.

Jeho upřímná zpověď se pochopitelně hodila do krámu všem jeho vlastním i nevlastním dcerám, které se nyní na tatínkově slávě chtějí přihřát a předhánějí se v tom, která z nich mu vyjádří větší podporu. Kylie dokonce prohrabala rodinný archiv a objevila v něm unikátní snímek, dokazující to, že Bruce měl odjakživa sklony ke zženštilosti. Riflové kraťásky a tričko odhalující chlupaté bříško by totiž do svého šatníku zařadil snad jen Freddie Mercury (†45).

Reklama

Další články

Načítám