Hlavní obsah
Článek

Než se vdala za Jakuba Prachaře (40), měla kluků nepočítaně. A spočítat by se nedali ani psi, kteří prošli jejím domovem. Takže ve svých nových pořadech, z nichž jeden je o seznamování a druhý o zkrášlování psích mazlíčků, je Agáta Prachařová (38) ženou na svém místě.

Agáta bude mít v nové koncepci VIP zpráv, které se přejmenují na Top Star, novou rubriku - seznamku. "Lidé se mi budou hlásit, vždy to budou buď tři holky a jeden chlap anebo naopak. Během týdne se odvysílají tři reportáže a pak bude finálová večeře, kde si ta daná osoba buď vybere, anebo jí předáme všechny maily, které pošlou další uchazeči," vysvětlila koncept.

Se seznamováním má zkušenosti i ve svém osobním životě. "Pořád někoho dávám dohromady, tak jsem si řekla, že když mi to takhle jde mezi kamarády, tak to zkusím i v televizi. Spočítala bych asi pět dvojic, čtyři jsou stále spolu, a je mezi nimi i kolega mého manžela z NightWorku František Soukup (40). Ten už má s přítelkyní i dítě," prozradila, že se zasloužila o to, že jsou skladatel Ondřej Soukup (72) a textařka Gabriela Osvaldová (70) díky ní prarodiči.

V Top Staru, který ponese oficiální název Top Star magazín, bude pokračovat ve své večírkové rubrice, nové ale bude okénko s pejsky. "Bude se jmenovat Dogstar. Mám hrozně ráda pejsky, už jsem jich měla asi padesát, a bude to seriál, kde se budou různě zkrášlovat, budou se jim lakovat nehty, chlupy, a pak se to vyhodnotí. Můj současný pes tam ale účinkovat nebude. To bych mu neudělala," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám