Hlavní obsah
Článek

Matador českého šoubyznysu a umělec známý svým neobyklým vyjadřováním v řeči i na plátně František Ringo Čech (80) opět zaútočil na mladou zpěvačku Karolínu Gudasovou (23) a veřejně ji znovu urazil slovy, které slušní lidé nepoužívají. Budete zírat!

Jak jsme vás již na Super.cz informovali, mezi Čechem a sestrou obránce NHL Radko Gudase (25) vypukla slovní válka. Vše začalo veřejným urážením Gudasové na webu Mistra, jak sám sebe označuje, jelikož se pěnice z důvodu nemoci na poslední chvíli omluvila z představení, ve kterém měla hrát. Prý neměla slušnost mu přiznat, že místo toho vzala kšeft u herce Jaroslava Sypala.

Gudasová však v rozhovoru pro Super.cz uvedla, že vše bylo jinak a hry se nezúčastnila především kvůli údajným chlípným nabídkám nechvalně proslavené „ústní zkoušky“. Tou ostatně mělo projít hodně adeptek na roli u Ringa.

A i když Čech v minulosti drby a slova žen jako jsou Alena Šeredová či Adriana Sobotová potvrdil s tím, že je to naprosto normální, teď se tváří, jako by snad tentokrát šlo o něco jiného. A pokračuje v urážení!

„Je to prostě k***a, je to neseriozní člověk, je to nepoctivá ženská prolhaná,“ zalykal se ve VIPkách. A přidal ještě další hanlivé označení, které ani nelze publikovat, protože by to internet neunesl.

Gudasová prý od Čecha dostala po svém odmítnutí drsný email a tvrdí, že v něm bylo, že její ne bude mít za následek veřejné ponížení. A to se nyní údajně stalo.

Komu v této slovní přestřelce věříte?
F. Ringo Čechovi, ta dívka ho určitě zklamala
11,1 %
Karolíně Gudasové, vždyť o Ringovi se ví, že je chlívák
80,1 %
Kus pravdy mají oba
3,2 %
Nemám na to názor
5,6 %
Celkem hlasovalo 41091 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám