Hlavní obsah
Článek

Není to příliš? Český malíř, herec, zpěvák František Ringo Čech (80) na svém webu počastoval půvabnou zpěvačku a dceru bývalého českého hokejového obránce Leo Gudase (50) salvou urážek!

Karolínu Gudasovou (23), ségru hvězdy NHL Radko Gudase, jež měla hrát v jeho hře Dívčí válka Šárku, Čech opravdu nešetřil. Slova o prolhané samici domácího skotu jsou ještě tím nejjemnějším, co vypustil z klávesnice.

Jejich spolupráce vypadala zpočátku nadějně. „Byla velmi aktivní, přijela ke mně, tak jsem jí dal scénář, dal jsem jí kazetu, ona slíbila, že se to naučí,“ začal své vyprávění. Pak se však začaly věci pomalu komplikovat. Gudasová se totiž den před svým prvním vystoupením ve hře omluvila, že je nemocná. Později však vyšlo najevo, že je vše jinak.

Gudasová, kterou Ringovi doporučil zpěvák Jiří Štědroň, se pouze rozhodla pro jiné angažmá v zájezdovém ansámblu Jaroslava Sypala (56). Herečka však prý nevrátila žádné zapůjčené materiály a ohrozila prý svým neprofesionálním chováním celou hru.

„V*****a se na mě, nic mi neposlala, nereaguje. Naprostá p**a,“ napsal doslova na svém webu.

Její chování Ringo Čech, který nejde pro ostřejší slovo daleko, odsuzuje. „Chci jen shrnout, že nevěřím tomu, že by měla taková povaha úspěch. Kór, když říkal Štědroň, že s hraním je to velmi špatný. Sbohem, mrtvolo!“ zakončil.

Super.cz se snažil kontaktovat slovně napadenou pěnici, nebrala však telefon.

Reklama

Další články

Načítám