Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se nedávno v Praze uskutečnilo vyhlášení ankety Zlatý chrt, asi ještě nikdo netušil, jaký skandál to o pár dní později vyvolá. Malíř a divadelník František Ringo Čech (80) zde předával obraz a pak si pořádně smlsl na přítomné moderátorce Událostí Anetě Savarové (38), modelce Kateřině Sokolové (34) nebo herečce Sandře Novákové (41). Přítomné krásky, které považuje za modelky a missky, označil za bezduché nádoby!

„Znovu jsem si ověřil, byly tam taky nějaký missky, co to je za šunt! Jak jsou pyšný, nafoukaný, hloupý, bezduchý nádoby,“ napsal na svém webu bez skrupulí umělec, jemuž přítomné pohledné mladice přišly, jako by byly bez srdce. „Nebyl v nich život ani krev, byli to jen krásní paňáci. Utrousil jsem takovej fór, nikdo se nesmál,“ postěžoval si svým fanouškům Ringo.

Kráskám ale jejich nedostatečnou reakci na svůj vytříbený humor vrátil i s úroky. „Když jsme se fotili, tak jsem v tý skupině řekl: ,Mohli taky pozvat nějaký missky, aby tu byly krásný ženský.‘ Ty čtyři missky, co tam byly, se urazily,“ dodal Ringo.

Žaloby teď asi padat nebudou. Aneta Savarová v reakci nehnula ani brvou. „Je mi to srdečně jedno. Nebudu se k tomu vyjadřovat, protože tyto věci mě nezajímají a neřeším je,“ uvedla jedna z těch, vůči nim byla slova Ringa namířena.

Reklama

Další články

Načítám