Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyři měsíce po narození syna Vojtěcha je na své váze. Muzikálová zpěvačka Markéta Pešková předvedla na konkurzu v divadle Goja Music Hall opět útlý pas. Po Čarodějce, kde si zahrála zelenou Elphabu, se nyní uchází o roli Eponiny v připravovaných Bídnících, které producent František Janeček (79) vrací na scénu.

Markéta v těhotenství přibrala něco přes dvanáct kilo. Nahoře už nemá ani deko. "To je pravda, ale není to moje zásluha. Tělo si s tím poradilo samo. Takže vždycky, když mi někdo řekne, že mi to sluší, poděkuju, ale recept nemám," řekla Super.cz zpěvačka, která syna kojí, takže jediná oblast, v níž je oblejší než dříve, je její dekolt.

Zpěvačka se pár týdnů po porodu vrátila k práci. "Samozřejmě jsme to museli probrat i s manželem, který mi s malým hodně pomáhá. Už jsem hrála pár představení v Městském divadle v Brně a ani dojíždění do Prahy se nebojím. Nemůžu si to vynachválit. Člověk přijde na jiné myšlenky a potká se dospělými lidmi. Než se toho bát a nedělat nic, tak do toho prostě skočím," smála se Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám