Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v televizní debatě zpěvák Marian Vojtko (51) vymezil k vakcinaci, zůstali v úžasu mnozí, včetně producenta Františka Janečka (79), který ho opět obsadil do titulní role muzikálu Fantom opery, který bude mít 26. listopadu obnovenou premiéru.

Sám zpěvák vlastně ani neví, proč se nechal k účasti přemluvit a za tím, co řekl, už si až tak nestojí. "Volali mi, abych do pořadu přišel, a sám jsem pak koukal, co tam vlastně dělám a co to vlastně říkám. Byl jsem tam omylem. Něco jsem musel říct. Je pravda, že očkovaný nejsem, ale i tady v divadle mi spousta lidí vysvětluje, o čem ty vakcíny jsou, volal jsem i imunologům a vakcinologům, a teď už přemýšlím, že bych do toho šel," nechá se snad konečně přemluvit k očkování.

Jedním z jeho argumentů byl i strach z jehel. Tomu jsme se ale už opravdu museli smát. Zpěvák si totiž nechal napíchat do hlavy 3000 vlasových štěpů, aby zakryl ustupující čelo a kouty. Před pěti lety jsme s ním natáčeli přímo u zákroku. "Ale to jsou malinkaté jehličky a na hlavu si nevidím. Když vidím krev, tak odpadávám," vymlouval se.

"Uznávám, že v tomhle období bude asi očkování nejrozumnější počin," seznal, že se nepřipojí k antivaxerům z branže jako je třeba Ilona Csáková. "To opravdu ne. Vždycky jsem byl proti nějakému politizování umělců. Tak bych se chtěl ještě vrátit k tomu pořadu a omluvit se, že jsem řekl něco mimo. Lidé mají názory a já se nechal přesvědčit," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám