Hlavní obsah
Článek

Mílovými kroky se blíží slavnostní premiéra obnoveného muzikálu Fantom opery. V divadle GoJa Music Hall už se finišuje se zkoušením choreografie, aby si ji herci a tanečníci po pauze, kdy producent František Janeček (79) ve svém divadle uvedl Ples upírů a Čarodějku, opět vryli do paměti.

Rozhoduje se také o obsazení rolí na obnovené premiéře. Do Fantoma opery se vrací původní muzikálové obsazení, kdy si titulní roli zahraje Marian Vojtko (51) v alternaci s Radimem Schwabem, o romantického hrdinu Raoula se podělí Michal Bragagnolo, Bohuš Matuš (50) a Tomáš Vaněk.

Hlavní ženskou roli Christine opět ztvární Michaela Gemrotová (38), pro niž to bude velký návrat na muzikálová pódia po narození dcery Anežky, naposledy v GoJa Music Hall hrála v Plesu upírů. Její alternací je Monika Sommerová (37), která si zahrála ve všech Janečkových posledních produkcích, naposledy v Čarodějce.

"Zajímalo by mě, které z nich by dali přednost diváci," vyzval producent, který je zvědavý, jak dopadne anketa na Super.cz. Hlasovat můžete pod článkem.

Která z muzikálových zpěvaček by měla hrát Christine na slavnostní premiéře Fantoma opery?
Michaela Gemrotová
63,8 %
Monika Sommerová
36,2 %
Celkem hlasovalo 3907 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám