Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producent František Janeček (79) pečlivě sleduje, co se děje na dalších muzikálových scénách. Takže zatímco v divadle GoJa Music Hall uvádí posledních pár limitovaných představení muzikálu Čarodějka, navštěvuje další produkce.

Po Robinsonovi v Divadle Na Maninách, v němž hraje jeho mladší dcera Emilka, jsme se setkali na lásce Nebeské v Divadle Broadway. "Nemohl jsem odmítnout pozvání kolegy a kamaráda Oldřicha Lichtenberga, byl jsem zvědavý i na scénář a režii Zdeňka Zelenky, který je také můj kamarád. Jsem rád za každé dobré představení, protože přivede diváky k dalším. Nejhorší je, když divák odejde nespokojený," vysvětlil Janeček, jehož doprovodila jeho starší dcera Alice.

A co se děje u něj v divadle GoJa Music Hall? "Čarodějka má před sebou poslední dva víkendy se čtyřmi představeními. Teď všichni šílí a chtějí ji vidět a máme už opravdu jen minimum míst. A to nejpodstatnější je, že se 26. listopadu vracíme k tomu nejúžasnějšímu ze všech muzikálových děl všech dob, k Fantomovi opery, který je i muzikálem mého srdce," uzavřel Janeček s tím, že vstupenky na prvních několik představení už jsou v prodeji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám