Hlavní obsah
Článek

Také Natálie Grossová (21) se těší na novou sezónu muzikálu Čarodějka, která začíná v GoJa Music Hall již 19. září. V nucené pauze sice práci měla, natáčela seriál Slunečná, nicméně živé publikum jí chybělo.

V životě mladé zpěvačky, která koncem září oslaví plnoletost, se během doby, kdy vystupovala pouze sporadicky, udál rozchod s přítelem, muzikálovým zpěvákem Janem Francem, který také v Čarodějce hraje.

Na oslavě narozenin producenta Čarodějky a zároveň jejího kmotra Františka Janečka (79) jsme se ovšem ujistili o tom, že v jejím životě vzkvetla nová láska. S operním zpěvákem Danielem Matouškem, který je žádaný i v zahraničí, vystupovala už na tryzně za Hanu Krampolovou (†59), která se odehrála v restauraci její maminky Šárky, a představovala ho jako svého přítele.

"Známe se dlouho, hráli jsme spolu ve Fantomu opery, hodně mi teď pomáhá se zpěvem, je operák, má skvělou techniku, pracovali jsme i na Čarodějce. Je to hrozně fajn, mám ho ráda. Ale zatím je to tak, že jsem mladá a chci si užívat," trošičku se opět vymlouvala na přátelský vztah Natálka.

Reklama

Další články

Načítám