Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Čarodějka Glinda v podání muzikálové zpěvačky Nikoly Ďuricové se 19. září vrací na scénu divadla GoJa Music Hall. Zatímco její zelená kolegyně Elis Ochmanová se o prázdninách vdala, ona svatbu s hereckým kolegou dva týdny před termínem zrušila.

Kvůli stresu Nikola dost zhubla, což jsme zkonstatovali na oslavě narozenin producenta Františka Janečka (79), kde spolu s dalšími muzikálovými kráskami nechyběla. "Každého to poznamená jinak. Kdyžtak mi budou muset trochu zapošít kostýmy," krčila rameny půvabná blondýnka.

V rámci zrušené svatby prý ona i její rodina sice přišla o nějaké peníze, ale hlavně jí zůstaly svatební šaty, které si sama s láskou navrhla. "To mě mrzí, protože jsou nádherné. Ale moje maminka má svatební salon, kde teď visí, snad si je vybere jiná nevěsta. Když bych se měla jednou doopravdy vdávat, navrhnu si nové a ještě hezčí," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám