Hlavní obsah
Článek

Premiéra nejočekávanějšího titulu nové muzikálové sezóny nás čeká již v sobotu 14. září, kdy zároveň oslaví narozeniny i producent Čarodějky František Janeček (79). On i účinkující v čele s Glindami Natálií Grossovou (21) a Nikolou Ďuricovou a Elphabami Markétou Peškovou a Elis Ochmanovou se ale ještě před ní pořádně zapotili.

Na ohlášenou návštěvu totiž dorazil americký autor muzikálu Stephen Schwarz. "Přijel na poslední zkoušky před premiérou a byli jsme všichni velmi nervózní. Ukázalo se ale, že stejně jako všichni velcí a uznávaní tvůrci je to velmi milý a přátelský člověk. Z našeho provedení byl, dovolím si neskromně říci, nadšený. Tleskal po každé scéně," pochlubil se nám Janeček.

V divadle GoJa Music Hall strávil Schwarz, který vedle muzikálů stojí například i za hudbou k veleúspěšným filmům a získal tři ceny Grammy a tři Oscary, na zkouškách dva dny. "Našel si i čas na workshop s účinkujícími a musím říct, že všechny naše čarodějky se mu velmi líbily. A on jim zase svým přístupem k práci a charismatem, které vyzařuje," dodal producent.

Reklama

Další články

Načítám