Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatba do roka a do dne asi nebude. Zpěvačku Elis Ochmanovou, na niž se od září můžeme těšit v roli Elphaby v muzikálu Čarodějka v GoJa Music Hall, požádal minulý víkend přítel Karel o ruku.

Když se zastavila na derniéře muzikálu Fantom opery, který Čarodějce na jevišti předcházel a kam zaskočila za kolegy, byli jsme zvědaví na její zásnubní prsten. Má ho dost netradiční. "Já miluju vltavíny, takže je na něm uprostřed právě tmavě zelený vltavín a po stranách dva malé brilianty," pochlubila se nám prstýnkem, který měla sladěný s tmavě zelenými nehty, jaké bude nosit v roli Elphaby.

Pokud jde o termín svatby, ještě si není jistá. "Asi by se nám oběma líbilo, kdyby to bylo do roka a do dne, ale když to nepůjde, klidně počkáme na divadelní prázdniny. Nemusíme spěchat, protože jsem zastáncem starých pořádků a třeba s miminkem bych určitě počkala až po svatbě," vysvětlovala.

To by byla ostatně čára přes rozpočet i producentovi Čarodějky Františku Janečkovi (79). "Minimálně rok je miminko ještě tabu. A pak, doufejme, že se Čarodějka ještě hrát bude, já tomu věřím, tak bych počkala ještě na derniéru," plánuje Elis.

Reklama

Další články

Načítám