Hlavní obsah
Článek

Role, kterou dostala Světlana Nálepková (63) v muzikálu Čarodějka, je všechno jiné než kladná. Její madam Morrible, profesorka čarodějnictví, je šedou eminencí školy a pořádná intrikánka. "Všechno má pod palcem, zezadu vše řídí, všemi posunuje včetně čaroděje, vymýšlí neuvěřitelné věci a má důležité známosti," popisuje svou roli herečka.

"Ale zároveň mě baví, že je tam humor, který je nejdůležitější i v životě," dodává Světlana, pro kterou je Čarodějka po dlouhé době opravdu velkým muzikálem. Sama hraje hlavně v těch komorních. "Je to velké divadlo, ale tím víc mě to baví. Velká jeviště miluju," těší na své účinkování v GoJa Music Hall, kde se v produkci Františka Janečka (79) bude Čarodějka od 14. září uvádět.

Světlana je nadšená i z kostýmů, ačkoli v nich nevynikne, jakou má dva roky před šedesátkou pořád parádní figuru. "Už jsem byla i na zkoušce a je to nádhera. Myslím, že kladem tohoto představení bude i to, že se lidi budou mít na co dívat. Ale vypadat v něm budu jako dvěstěkilová, protože můj kostým má spoustu vrstev, a k tomu ještě klobouk na hlavě. Kvůli tomuhle muzikálu opravdu hubnout nemusím. Naopak můžu i ztloustnout," smála se herečka.

Reklama

Další články

Načítám