Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její táta, producent František Janeček (79) ji zatím vzhledem k nízkému věku do svých muzikálů ještě obsadit nemůže. Emily Janečkové bylo v únoru teprve jedenáct. Ale svůj sen stát se zpěvačkou už realizuje. V tatínkově Čarodějce, jejíž premiéra se chystá na 14. září, v den producentových narozenin, to ovšem nebude.

Emilka už má za sebou dvě role v dětských muzikálech. První ve Ferdovi Mravencovi, druhou v Kocourovi v botách. Teď bude hrát poprvé v "dospělém" představení. Nejde tedy o typický muzikál, spíš kostýmový koncert The Greatest Show, podle filmu Největší showman o Phineasu Tayloru Barnumovi, zakladateli novodobého cirkusu. Bude hrát mladší verzi hlavní ženské postavy Charity.

"Už se na to moc těším, budu mít asi dvě písničky. A poprvé budu zpívat v angličtině," svěřila nám dívenka, která má angličtinu ve škole, takže se jí nebojí. "Z angličtiny mám jedničku. Mám teda jedničky ze všech předmětů," pochlubila se začínající zpěvačka školním prospěchem.

Díky tomu nemá ve škole ani problém s občasným uvolněním, i když by zkoušky měly tentokrát probíhat v odpoledních hodinách, takže by zameškat neměla. A spolužáky prý určitě pozve i na premiéru, která v divadle Hybernia proběhne 1. května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám