Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak v takovém stavu jsme Natálii Grossovou (21) ještě neviděli. Mladá zpěvačka má sice v GoJa Music Hall za sebou hlavní roli v Plesu upírů a hraje i ve Fantomovi opery, který se bude hrát do letošního června, ale konkurz na další projekt Františka Janečka (79), muzikál Čarodějka, prožívala velmi těžce.

Když jsme Natálku potkali ještě před začátkem konkurzu, celá se klepala a vypadalo to, že trémou bude snad i zvracet. O roli čarodějky Glindy, která je jednou ze dvou hlavních postav muzikálu plného mystična, ale i lásky, nenávisti a přátelství, opravdu hodně stála.

"Já mám aspoň trochu trému vždycky, i když už tu roli mám. Vždycky je to stresující, ale dneska to bylo extrémní," prozradila. Protože jsme s Natálkou mluvili až poté, co svoji roli, i když na druhý pokus, odzpívala, dovolili jsme si zažertovat, že si měla vzít s sebou na jeviště možná i pytlík na zvracení, co bývá v letadlech. "Pravda je, že ještě teď se mi klepou ruce," připustila.

A jak s trémou pracuje? "Je dobré, když se na to člověk opravdu dobře připraví, rozezpívá se předtím. Já se poctivě půl roku učila, každý den jsem trénovala, takže bych v klidu být měla. Ale prostě to nešlo," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám