Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Elis Ochmanovou už jsme mohli vídat v jedné muzikálové produkci Františka Janečka (79), v Plesu upírů, kde měla pořádně ostré zoubky. Teď by chtěla být pro změnu zelená. Líbí se jí totiž role Elphaby v chystaném muzikálu Čarodějka, který bude mít premiéru v září.

Když se dostala do dalšího kola konkurzů, pro jistotu se oblékla stejně jako ten úvodní a také si nechala zelenou barvu na nehtech. Nehty si takhle nalakovala, protože Elphaba má ve fantasy muzikálu plném lásky, intrik i přátelství právě tuto pleťovku. "Mně se ta zelená zalíbila. Zelenou mám ráda a nevadilo by mi, se každý víkend na zeleno barvit," smála se.

"Věřím na talismany, které vám předávají energii od lidí, které vám je s láskou dají. A zelené nehty úplně jako talisman nevnímám, i když mi možná štěstí přinesly," řekla nám Elis, která samozřejmě nespoléhala jen na barvičky, i když si zvolila i zelené oční stíny, ale hlavně na pečlivou přípravu na roli.

A jaká Elphaba podle ní je? Určitě ne zlá. "Je prostě nepochopená. Je to strašně hodná obětavá osoba, ale všechno se otočí proti ní, ačkoli všechno myslela dobře. Takový zvláštní paradox, ale myslím, že to zná každý i ze svého života," míní Elis.

K tématu má zpěvačka blízko i vzhledem k náklonnosti k tajemnu. "Celkově mám mystično ráda.  Ne, že bych provozovala čarodějnické rituály, ale ujíždím si na svíčkách, kamíncích a takových věcech," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám