Hlavní obsah
Článek

Už jen poslední měsíce mají diváci šanci vidět veleúspěšný muzikál Fantom opery. Producent František Janeček (79) ho vrátil na scénu divadla GoJa Music Hall na pouhou jedinou sezónu. Legendární dílo Andrewa Lloyda Webbera tam každé představení diváci oceňují standing ovation, potleskem vestoje.

Pro příznivce muzikálu Janeček natočil zdravici, v které vysvětluje, že muzikál, v němž excelují Marian Vojtko (51), Michaela Gemrotová (38), Natálie Grossová (21), Bohuš Matuš (50) i jejich alternace, už mohou diváci zhlédnout pouze do 30. června. Děkuje za přízeň, kdy Fantom opery a jeho hudba noci našli cestu i do srdcí českého publika.

"Potlesk a standing ovation po každém představení svědčí o tom, že si odnášíte neopakovatelný zážitek, srovnatelný s tím, jaký byste měli na podobných představeních v New Yorku, v Londýně, v Hamburku nebo kdekoli jinde, kde se tento slavný muzikál hraje. S tím rozdílem, že byste za tímto muzikálovým klenotem museli draze cestovat," věří producent, že publikum divadlu GoJa Music Hall zachová přízeň i nadále.

"Na jaře příštího roku uvedeme posledních padesát představení Fantoma opery, kdy budete mít poslední šanci jej v Česku ještě vidět. Proto neváhejte, jedná se o skutečně unikátní zážitek a ideální noblesní vánoční dárek pro vaše blízké. Na září pak pro vás chystáme neméně úžasné muzikálové překvapení," slibuje František Janeček, že i v další muzikálové sezóně se máme na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám